Slide One

Produkter

Läs mer om våra produkter

Slide One - copy

Produkter

Läs mer om våra produkter

previous arrow
next arrow

MSV MOBILE SECURITY VAULT

Om Cesium

CESIUM AB är ett innovationsbolag som har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra högteknologiska säkerhetslösningar för förvaring av explosiva varor, vapen och stöldbegärligt gods. Vi är idag en av Europas ledande leverantörer av mobila säkerhetsvalv, förråd, säkerhetsbyggnader och dörrar, certifierade enligt europeiska säkerhetsstandarden 1143-1, upp till och med Grade VI. Alla produkter kan också fås skottsäkra enligt EN 1522 > FB7.

Alla produkter är utrustade med vår patenterade Grade VI låskista och kan fås med upp till fyra individuella nycklar eller två elektroniska lås. 

Med patenterad teknik och en komplex materialstruktur har vi skapat ett skalskydd som är mer eller mindre omöjligt att forcera med de verktyg, inklusive termiska lansar, som idag finns på marknaden. Vi tillhandahåller nyckelfärdiga lösningar och står till Er tjänst från projektering till idrifttagande.

Varje hotbild och situation är unik. Tillsammans med kunden definierar vi genom en riskanalys den aktuella hotbilden för att kunna leverera en komplett anpassad säkerhetslösning för kundens transportbehov, skydd av utrustning samt  skydd av byggnader och byggarbetsplatser. Cesium erbjuder dessutom underhållskontrakt på levererade produkter.

Med fokus på framtida krav på hållbara miljöriktiga lösningar utvecklar vi kontinuerligt våra produkter i nära samarbete med svenska forskare, universitet, polis, militära myndigheter och explosivämnesindustrin.

Vi kan också erbjuda förmånliga finansieringslösningar genom leasingavtal.

Cesium är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015

Kontakta oss

Besöksadress
CESIUM AB
Ljungvägen 37 
64139 Katrineholm
Sweden
Telefon: +46 (0)150-163 10
Fax: +46 (0)150-505 42
E-post: info@cesiumab.se

Postadress
CESIUM AB
Sågmogatan 21
64134 Katrineholm
Sweden

© CESIUM SWEDEN INNOVATION COMPANY